به گزارش چهره جهرم،کافی است هوا رو به تاریکی رود؛ کم کم بساطشان پهن می‌شود. با عبور از خیابان‌های جهرم حتما چشمتان به بساط جگرکی‌های سیار شبانه افتاده است. دودی که از آتش منقل بزرگ، خیابان را در برگرفته و تا کیلومتر‌ها بوی آن به مشام می‌رسد.

🔸صاحب بساط تند و تند جگر‌ها و کباب ها را باد می‌زند. مشتری پشت مشتری از راه می‌رسد؛ متاسفانه گویا این روز‌ها انگار کسی برایش مهم نیست که عرضه این کباب، دل و جگر شاید فاسد و یا غیربهداشتی باشد.

🔹در حالی‌که کبابی و جگرفروشی‌های سیار در قوانین امور صنفی محلی برای استقرار ندارند، در رقابت اما گوی سبقت را از اتحادیه فروشندگان دل و جگر مجوزدار ربوده‌اند

❓آیا برنامه ای در جهرم برای نظارت و ساماندهی این موضوع وجود دارد

❓آیا با سلامت مردم هم قرار است در جهرم با غرور برخورد شود

کلید واژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :